Flash was not detected
Dag 2 - Georgetown - Sambailo

Ook vandaag weer niet veel kilometers over prima geasfalteerde wegen. Twee grensovergangen staan op het programma. Gambia/Senegal via een rustige post tussen de steden Basse (Gambia) en Velingara (Senegal). Meestal een fluitje van een cent. In Velingara gaan we even een stukje eten. Daarna door naar de grens van Senegal en Guinee. 

Na de grote stad Medina Gounas (de residentie van een van de vier grote moslimbroederschappen van Senegal) zijn we al gauw op de plek aan de westelijke rand van het Nationaalpark Niokolo Koba, waar we Senegal uitreizen. Het is echter nog 50 kilometer tot de daadwerkelijke grens.

De grens met Guinee sluit om 18 uur. Zaaks dus om daar voor 17 uur aan te komen. De formaliteiten aan de grens worden voor een deel in de grensplaats verricht en voor een deel in een grotere stad 20 km verderop, Sambailo. Eveneens de plek waar we overnachten in Hotel Badiar, vijf minuten lopen vanaf de grens.
Opens internal link in current windowDag 1                                                                             Opens internal link in current windowDag 3